2.284 minute TV, 533.074 articole, 25.2 milioane de dolari, 50 de staruri Hollywoodiene

Teoria conspirației a ținut cea mai mare putere globală pe jar timp de 1 an și 4 luni. La final, în ziua de 24 martie 2019 când William Pelham Barr (procurorul general al SUA) a publicat scrisoarea oficială, s-a dovedit a fi doar o teorie.

Donald Trump nu a fost ales de Putin

Așa cum am afirmat de la început, Donald Trump a fost ales de americani și nicidecum de rușii lui Putin. Totuși, s-au consumat 2.284 de minute pe canalele TV de stânga din SUA pentru a defăima un președinte democratic. 50 de staruri de la Hollywood s-au făcut de rușine asociindu-se cu un atac mincinos din partea democraților. S-au scris 533.074 articole pentru a-l ridiculiza pe Donald Trump și pentru a-i pregăti sfârșitul. S-au cheltuit 25.2 milioane de dolari pe „ancheta” lui Robert Mueller pentru a devaloriza votul americanilor. Toată această masă de energie, resurse și idei consumată pentru nimic.

Trump este oficial exonerat

Procurorul general, William Barr a publicat un rezumat al anchetei conduse de avocatul Robert Mueller. Concluzia anchetei care cuprinde „peste 2.800 de citații, emiterea a 500 de mandate de percheziție, peste 230 de înregistrări, 13 cereri către guverne străine pentru dovezi și aproximativ 500 de mărturii” plus o colaborare strânsă cu 40 de agenți FBI, servicii de informații și inspectori judiciari este următoarea: nu s-a găsit nicio dovadă cum că membrii  campaniei Trump sau orice altă persoană asociată cu această campanie au conspirat sau colaborat cu guvernul rus în activități electorale.

Astfel, este dovedit oficial și legal faptul că Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din 2016 prin votul americanilor și fără nicio interferență din exterior.

Conglomeratul de canale TV, prezentatori, celebrități și oficiali ai instituțiilor publice americane este supus acum unei judecăți de încredere și legitimitate (pentru a doua oară după campania de denigrare din 2016 a atunci candidatului prezidențial Donald Trump).

Acest masacru public asupra lui Donald Trump încheiat cu victoria președintelui, indică o deformare a scopului actorilor de presă și corectitudinea informației oferite. Cei care s-au avântat în a sărbători căderea lui Trump, cei care l-au defăimat și desconsiderat riscă acum să fie acuzați de aceleași lucruri pe care le-au aruncat asupra lui: trădare, spirit anti-american, ilegitimitate.

Cea mai mare putere globală a fost supusă unei crize datorită unei minciuni. Statele Unite ale Americii au fost destabilizate economic și social datorită unui zvon nefondat susținut de către democrați, jurnaliști și celebrități cu influență publică puternică de stânga. Astfel, reputația SUA a fost atacată la nivel internațional. Americanii care și-au exprimat votul pentru Trump au fost puși la zid  și votul lor a fost devalorizat.

Donald Trump a ieșit victorios din nou. Acum are disponibile, în sfârșit, toate pârghiile pentru a-și pune în aplicare programul de guvernare.