SECTA POLITICĂ USR-PLUS SAU LUPUL ÎN HAINE DE OAIE ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI

● Dacian Julien Cioloș este singurul lider de partid din România, care s-a poziționat ÎMPOTRIVA Referendumului pentru Familia Tradițională. În opinia acestuia, familia tradițională ar „limita libertățile și egalitatea în drepturi ale persoanelor homosexuale.“
● Dacian Julien Cioloș, un birocrat care spune despre sine că este un om politic de dreapta, a lucrat întreaga lui carieră exclusiv la stat, încă din 1994.
● Dacian Julien Cioloș, în calitate de prim-ministru în 2016, a introdus direct în clădirea Guvernului României mai multe ONG-uri, finanțate de controversatul miliardar George Soros. Este vorba despre nu mai puțin de 46 de organizații guvernamentale, non-guvernamentale și civice, ori profesionale care au fost selectate, de către însuși Dacian Julien Cioloș, pentru a lucra în subordinea Cancelariei Primului-Ministru. Printre ele se află și cea mai cunoscută entitate aflată în legătură directă cu Soros, din România, Fundația pentru o Societate Deschisă.
● Dacian Julien Cioloș a fost acuzat de fripturism politic. În acest sens, Jean-Claude Juncker afirma că Cioloș era pregătit să treacă de partea socialiștilor europeni pentru a câștiga încă un mandat de comisar european.
● Dacian Julien Cioloș, liderul al partidului PLUS, a fost acuzat că partidul PLUS este înființat pe persoana lui fizică și își numește prietenii intimi membri în partid, impunându-și deciziile printr-o atitudine totalitară, lipsită de transparență.
● Unul dintre fondatorii partidului PLUS condus de Dacian Julien Cioloș, avocatul Adrian Iordache este fiul unui fost comunist, maiorul de Securitate Alexandru Iordache.
● Dacian Julien Cioloș consideră că toți românii au avut o legătură cu Securitatea înainte de 1989: „Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate demonstra că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate“
● Dacian Julien Cioloș declara în 2016, în ce îl privește pe Liviu Dragnea, următoarele: „Liviu Dragnea este un amic și cred eu că pe discuțiile pe care le avem legat de programul de guvernare, pot să vorbesc și de o relație de încredere. Cel puțin până acum a fost o relație de încredere. Și, din experiența pe care am avut-o până acum cu dumnealui, mi se pare un om serios, cu care se poate discuta în mod serios”; (declarații de pe site-ul Guvernului României.)
● Dacian Julien Cioloș, este un adept al curentelor anti-creștine. Greogrian Bivolaru spune despre el că: „Dacian Cioloș a practicat yoga în cadrul MISA”. ( citat din documentarul realizat de către Markus Thöß și difuzat pe postul german N-TV).
● Dacian Julien Cioloș, marea speranță a politicii de tip #Rezist, și-a arătat rând pe rând adevăratele fețe și continuă să se întreacă pe sine însuși când vine vorba de promovarea unor personaje controversate în garnitura de „oameni noi” în PLUS.

O membră de bază a conducerii partidului lui Cioloș – Oana-Maria Bogdan – pe care Dacian Cioloș a lăudat-o public, susține idei comuniste precum desființarea proprietății private sau idei excentrice, precum renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup.
Convingerile noii stele a partidului lui Cioloș, au fost expuse de aceasta pe rețelele sociale: „Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”, a scris Oana-Maria Bogdan. „Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”, a mai spus Oana Bogdan.

Cum a descris-o Dacian Cioloș pe autoarea celor de mai sus?

„Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justețe”.
● Dacian Julien Cioloș, este singurul lider de partid politic din România care în mesajul din 2018 de Paști, nu s-a referit la aspectul religios al sărbătorii. Fostul tehnocrat a sărbătorit „venirea Primăverii“ în loc de tradiționalul „Hristos a Înviat!“ pe care toți ceilalți lideri politici l-au transmis cetățenilor români cu ocazia Sărbătorilor Pascale.
● USR-PLUS au inițiat un proiect de lege prin care părinții copiilor care s-ar fi opus vaccinării acestora în mod obligatoriu de către stat, indiferent de efectele secundare, urmau să fie cenzurați la televiziunile și posturile de radio din România.

Cu alte cuvinte dacă nu s-a reușit, până acum cel puțin, trecerea Legii vaccinării obligatorii prin Parlament, inițiatorii USR-PLUS ai respectivului proiect de lege doreau să suprime dreptul la liberă exprimare a persoanelor din România care nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinării tuturor copiilor de către statul român birocratic. Parlamentarii USR-PLUS care inițiaseră acest demers pentru modificarea Legii audiovizualului sunt deputații Tudor Pop, Emanuel Ungureanu (USR Cluj) și senatorul Adrian Wiener. Unul dintre inițiatorii legii, senatorul USR Adrian Wiener, intrase recent în atenția opiniei publice după ce a apreciat un comentariu pe Facebook în care se cerea EXTERMINAREA celor care contestă „poziția lumii medicale” față de vaccinare.

Senatorul PMP Vasile-Cristian Lungu a reușit împreună cu alți 68 de senatori din Senatul României să respingă acest proiect de lege orwellian, care ar fi instaurat în România o cenzură mediatică pe subiectul vaccinării obligatorii de către stat. Proiectul de lege propus de USR-PLUS era neconstituțional datorită articolului 30 alin. (1) & (2) care arată fără urmă de echivoc următoarele: „Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin IMAGINI, prin SUNETE sau prin ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE în public, sunt inviolabile. Cenzura de ORICE FEL este interzisă.”