„Am spus NU ideologiei de gen în România, voi face la fel la Bruxelles!’’ Senator Vasile-Cristian Lungu

De ce era atât de important referendumul pentru familie?

De ce era atât de important ca românii să voteze DA pentru familia tradițională (uniunea dintre femeie și bărbat)?

Ca să putem apăra societatea și în fața ideologiei de gen.

Ideologia de gen anulează diferențele dintre bărbați și femei. Înlocuiește termenul de sex biologic cu cel de gen, pretinzând că genul este un construct social, iar sexul biologic al unui individ nu este dat de anatomia naturală.
Conform ideologie de gen, nu există femeie sau bărbat, ci fiecare dintre noi poate alege din zecile de tipuri de gen precum cisgen, pangen sau androgin cel pe care îl preferă. Această ideologie defectă s-a născut din feminismul radical cu un singur scop, acela de a oferi avantaje sociale și financiare unor minorități sau grupuri.
Această ideologie toxică a început să invadeze toate sferele sociale și culturale, precum literatura, educația cinematografia și chiar moda. Bărbații poartă acum fuste și se machiază, iar femeile consideră maternitatea ca un chin fizic și psihic impus de către societate.
Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu: „Statul român trebuie să împiedice răspândirea acestei ideologii în educație și cultură.

Părinții trebuie să fie extrem de atenți la ce sunt expuși copii lor.

Sunt cadre didactice care le spun copiilor că este bine să fie homosexuali și să aleagă ei ce vor să fie, fată sau băiat. Este o nebunie! Ne distrugem copii!”
Ideologia de gen este o afacere prin care se obțin fonduri, influență politică și cifre de afaceri colosale, toate cu prețul normalității noastre. Instituții internaționale au fost constrânse să ofere declarații, beneficii, recomandări fără legitimitate și fără susținere publică dar care s-au transformat în convenții și obligații în Uniunea Europeană.
Ideologia de gen îmbolnăvește fiecare societate prin aceeași rețetă: dezinformare, manipulare, promovarea unor drepturi false, promovarea unor grupuri sociale ca victime, obținerea de resurse publice, persecuție și în cele din urmă impunerea unui curriculum educațional care să spele tinerii pe creier și să anuleze rolul părinților în viața copiilor lor.
Deja România a fost intoxicată de această ideologie de gen: se organizează tabere de reeducare pentru minori, elevii vizionează la clasă filme care promovează ideologia de gen, există festivalul seriilor de filme cu asemenea tematică.
„Trebuie să ne opunem acestei ideologii. Ca politicieni, ca reprezentanții ai societății care ne-a încredințat prin vot responsabilitatea de a veghea la binele ei, avem datoria să îl protejăm pe copiii români de ideologia neo-marxistă care caută să distrugă mii de ani de normalitate,” susține senatorul PMP Vasile-Cristian Lungu.